perjantai 29. marraskuuta 2013

Kanta-Hämeen Matkatori Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.1.2014

Matkatori on Kehittämiskeskus Oy Hämeen koordinoiman OIVA-koulutusohjelman verkostoitumis- ja esittäytymistapahtuma kantahämäläisille matkailualan yrittäjille ja heidän potentiaalisille asiakkailleen. Tapahtuma järjestetään kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehtaalla 8.1.2014. Tarkoituksena on tutustuttaa matkailualan ammattilaiset toisiinsa ja tarjota puheenvuorojen sekä esitysten kautta virkistäviä uusia ajattelumalleja yrittämiseen. Lisäksi tilaisuudessa matkailuyrittäjät voivat Verkatehtaan lasipihan Matkatorilla tehdä palveluitaan tunnetuksi myös yleisölle. Tavoitteena on kertoa, kuinka hienoja matkailumahdollisuuksia voi löytyä kivenheiton päästä kotoa. Matkatori on samalla OIVA-koulutusohjelman loppuseminaari.

- Matkatori ei ole varsinaisesti matkamessut vaan vapaamuotoisempi tilaisuus tutustua seudun matkailuyrittäjiin ja heidän palveluihinsa. Yrittäjille tämä on tietysti hyvä foorumi kehittää yhteistyötä ja vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa. Matkatorilla voi vapaasti ”huudella vieraisiin pöytiin” – hämäläisen vieraanvaraiseen tapaan, toteaa OIVA-koulutusohjelman projektipäällikkö Marjo Nieminen Kehittämiskeskus Oy Hämeestä.

- Myös esiintyjä- ja viihdyttäjäkaartimme on samoilla linjoilla. Rempseän innostavaa ajateltavaa tarjoavat yritysluennoilla brändiasiantuntija Lisa Sounio ja vuorikiipeilijä, ”itsensä voittaja”, Veikka Gustafsson sekä laulaja-lauluntekijä ja ihmisoikeusaktivisti Mikko Kuustonen. Matkatorin ovet ovat avoinna yleisölle klo 16.30-18.30. Siellä vastuun kuulijoille luovuttaa Savosta lainattu huumoriryhmä Halavatun Papat ja musiikillaan viihdyttää Voice of Finland 2013 –kilpailusta tuttu kaunisääninen Eve Hotti säestäjänsä kera. Matkaoppaanamme tapahtumassa toimii maisteri Simo Frangén, kertoo projektikoordinaattori Anu Saarinen päivän ohjelmasta.

- On tärkeää, että seudun matkailuyrittäjät saavat äänensä kuuluviin. ”Ekologisen lähimatkailun” hengessä moni voi yllättyä, mitä mukavia mahdollisuuksia lähiseudulta löytää vaikkapa päivä- tai viikonloppuretkelle ihan lähiseudulla, mainitsee projektikoordinaattori Mari Noromies Forssan Seudun Kehittämiskeskuksesta.


Matkatorin matkailuyrityksille tarkoitettujen toripaikkojen varaaminen on juuri käynnistynyt ja tapahtuman markkinointi yleisölle alkaa joulukuussa.

Ilmoittaudu seminaariin tästä

Matkatorin esittelypaikkojen varaus ja lisätiedot:

projektipäällikkö Marjo Nieminen, marjo.nieminen @ kehittamiskeskus.fi, 050 375 0040
projektikoordinaattori Mari Noromies, mari.noromies @ fskk.fi, 050 596 5161


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti