torstai 2. toukokuuta 2013

Luontoinnovaatiot: Start-up tilaisuus 21.5.2013

Luontoinnovaatiot-projektin ensisijaisena tavoitteena on löytää luonnosta uutta liiketoimintaa ja synnyttää maakuntaan uusi, kansallisen tason luonto-osaamisen keskittymä. Mutta miten luodaan uutta liiketoimintaa niin, että emme kuluta luonnonvaroja?

Kanta-Hämeen ainutlaatuinen luonto maaseutuineen, terveysliikunta ja terveyden edistäminen, teknologiaosaaminen, luonto-osaaminen sekä erilaiset alueelliset toimijaverkostot tarjoavat huikeita mahdollisuuksia uusien innovaatioiden löytämiselle ja kasvulle. Luonnon ja liikunnan hyvinvointivaikutusten osuutta yksilön ja yhteiskunnan voimavarana ei voida kiistää.

Projekti tarjoaa maakunnan yrityksille mahdollisuuden innovatiivisiin kokeiluihin. Salliva kokeilukulttuuri mahdollistaa rohkeat, uudet avaukset. Hankkeen aikana toteutetaan noin 10 konkreettista pilottikokeilua, joiden kautta haetaan uusia malleja liiketoiminnan kehittämiseksi.

Luontoinnovaatioiden aloitusseminaarissa aloitetaan osaamiskeskittymän rakentaminen. Ajatuksia herättelevät asiantuntijat, jonka jälkeen osallistujat pääsevät itse ideoimaan mm. uusia luontoinnovaatioita. Seminaari on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Tule mukaan rakentamaan Kanta-Hämeen uutta osaamiskeskittymää, ideoimaan uutta liiketoimintaa ja verkottumaan! Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu heti mukaan Start-up-tilaisuuteen. Katso ohjelma tästä.

Lisätietoja hankkeesta

Kehittämiskeskus Oy Häme, hallinnointi
Eija Tiura, projektipäällikkö, 050 539 9111, eija.tiura(a)kehittamiskeskus.fi
http://luontoinnovaatiot.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti